Fir Monofilament JAXON Eternum Premium, 0.08mm, 25m, 1Kg, Transparent

Fir Monofilament JAXON Eternum Premium, 0.08mm, 25m, 1Kg, Transparent

Preț4.00 RON
Greutate: 0.020 Kg
Cod: ZJ-ETPC008

Fir Monofilament JAXON Eternum Premium. Se adreseaza pescarilor pretentiosi si plecand de la premiza ca o linie buna, fiabila este unul din elementele de baza ale echipamentului pentru fiecare pescar, aceste fire sunt adaptate cerintelor pescuitului din zilele noastre .....

  • Trimite o comandă de 200.00 RON + Cumpără Fir Monofilament JAXON Eternum Premium, 0.08mm, 25m, 1Kg, Transparent sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de transport gratuit.
Trimite unui prietenScrie un review
Adaugă la Favorite Compară

    Fir Monofilament JAXON Eternum Premium. Se adreseaza pescarilor pretentiosi si plecand de la premiza ca o linie buna, fiabila este unul din elementele de baza ale echipamentului pentru fiecare pescar, aceste fire sunt adaptate cerintelor pescuitului din zilele noastre. Fir universal din clasa premium. Transparent cu elongatie medie. Foarte rezistent la nod,abraziune si la actiunea razelor UV. Acopera un domeniu larg de aplicatii atat in pescuitul stationar cat si la rapitori.  Fabricat in Germania. Fir este disponibil in role de 25 m recomandat pentru inaintas.

Caracteristici:

  • * Diametru Fir:   0.08mm
  • * Lungime Fir:   25m
  • * Rezistenta Fir: 1Kg
  • * Culoare Fir:    Transparent
Tip Fir:Monofilament
Diametru Fir:0.08mm
Lungime Fir:25m
Rezistenta Fir:1 - 2Kg
Culoare Fir:Transparent
Sus