Fir Monofilament JAXON Eternum Feeder, 0.35mm, 150m, 20Kg, Brun Roscat

Fir Monofilament JAXON Eternum Feeder, 0.35mm, 150m, 20Kg, Brun Roscat

Preț16.00 RON
Greutate: 0.050 Kg
Cod: ZJ-ETF035A

Fir Monofilament JAXON Eternum Premium. Se adreseaza pescarilor pretentiosi si plecand de la premiza ca o linie buna, fiabila este unul din elementele de baza ale echipamentului pentru fiecare pescar, aceste fire sunt adaptate cerintelor pescuitului din zilele noastre .....

  • Trimite o comandă de 200.00 RON + Cumpără Fir Monofilament JAXON Eternum Feeder, 0.35mm, 150m, 20Kg, Brun Roscat sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de transport gratuit.
Trimite unui prietenScrie un review
Adaugă la Favorite Compară

 Fir Monofilament JAXON Eternum Premium. Se adreseaza pescarilor pretentiosi si plecand de la premiza ca o linie buna, fiabila este unul din elementele de baza ale echipamentului pentru fiecare pescar, aceste fire sunt adaptate cerintelor pescuitului din zilele noastre. Fir universal din clasa premium. Transparent cu elongatie medie. Foarte rezistent la nod,abraziune si la actiunea razelor UV. Acopera un domeniu larg de aplicatii atat in pescuitul stationar cat si la rapitori. Fabricat in Germania. Fir este disponibil in role de 150 m recomandat ca linie principala de pescuit. 

    Caracteristici:

  • * Diametru Fir:   0.35mm
  • * Lungime Fir:   150m
  • * Rezistenta Fir: 20Kg
  • * Culoare Fir:     Brun Roscat
Tip Fir:Monofilament
Diametru Fir:0.35mm
Lungime Fir:150m
Rezistenta Fir:20 - 21Kg
Culoare Fir:Brun Roscat
Sus