Fir Monofilament ENERGO TEAM Power Spin, 0.25mm, 150m, 7.88Kg, Alb Natur

Fir Monofilament ENERGO TEAM Power Spin, 0.25mm, 150m, 7.88Kg, Alb Natur

Preț8.80 RON
Greutate: 0.050 Kg
Cod: 33530025

Fir Monofilament ENERGO TEAM Power Spin. Se spune ca impatimitii de spinning, atunci cand pescuiesc, sunt una cu naluca pe care o folosesc. Cum s-ar putea face aceasta conexiune, daca nu cu ajutorul unui fir care sa semnalizeze cele mai fine atacuri ale rapitorilor mofturosi .....

  • Trimite o comandă de 200.00 RON + Cumpără Fir Monofilament ENERGO TEAM Power Spin, 0.25mm, 150m, 7.88Kg, Alb Natur sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de transport gratuit.
Cantitate: +-
Trimite unui prietenScrie un review
Adaugă la Favorite Compară

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.

                Fir Monofilament ENERGO TEAM Power Spin. Se spune ca impatimitii de spinning, atunci cand pescuiesc, sunt una cu naluca pe care o folosesc. Cum s-ar putea face aceasta conexiune, daca nu cu ajutorul unui fir care sa semnalizeze cele mai fine atacuri ale rapitorilor mofturosi. Tehnologia de prelucrare a copolimerilor, materialul principal din compozitia Firui este secretul acestei lipse de elasticitate, care, dublata de o rezistenta de rupere la nod, face din Power Spinning o alta arma fara egal din arsenalul pescarului de rapitori.

Caracteristici:

  • * Diametru Fir:   0.25mm
  • * Lungime Fir:   150m
  • * Rezistenta Fir: 7.88Kg
  • * Culoare Fir:     Alb Natur
Tip Fir:Monofilament
Diametru Fir:0.25mm
Lungime Fir:150m
Rezistenta Fir:7 - 8Kg
Culoare Fir:Alb Natur
Sus