Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking, 0.30mm, 150m, 6.80Kg, Maro Deschis

Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking, 0.30mm, 150m, 6.80Kg, Maro Deschis

Preț12.60 RON
Greutate: 0.050 Kg
Cod: 30098030

 Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking folosit in pescuitul la feeder trebuie sa aiba in primul rand o elasticitate cat mai scazuta, dar si o lipsa de memorie care sa permita bobinarea cat mai corecta pe tamburul mulinetei. Tehnica pescuitul la momitor pe substrat a devenit .....

  • Trimite o comandă de 200.00 RON + Cumpără Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking, 0.30mm, 150m, 6.80Kg, Maro Deschis sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de transport gratuit.
Trimite unui prietenScrie un review
Adaugă la Favorite Compară

                Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking folosit in pescuitul la feeder trebuie sa aiba in primul rand o elasticitate cat mai scazuta, dar si o lipsa de memorie care sa permita bobinarea cat mai corecta pe tamburul mulinetei. Tehnica pescuitul la momitor pe substrat a devenit in ultimii ani extrem de populara intre pescarii de pe continentul european. Poate mai mult ca in alte tehnici de pescuit, acest fir trebuie sa aiba o rezistenta sporita din cauza diametrelor reduse. Totodata, scufundarea rapida este esentiala, datorita necesitatii semnalizarii cat mai grabnice a trasaturii pestelui.

Caracteristici:

  • * Diametru Fir:   0.30mm
  • * Lungime Fir:   150m
  • * Rezistenta Fir: 6.8Kg
  • * Culoare Fir:     Maro Deschis
Tip Fir:Monofilament
Diametru Fir:0.30mm
Lungime Fir:150m
Rezistenta Fir:6 - 7Kg
Culoare Fir:Maro Deschis
Sus