Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking, 0.17mm, 150m, 2.35Kg, Maro Deschis

Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking, 0.17mm, 150m, 2.35Kg, Maro Deschis

Preț12.50 RON
Greutate: 0.050 Kg
Cod: 30098017

 Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking folosit in pescuitul la feeder trebuie sa aiba in primul rand o elasticitate cat mai scazuta, dar si o lipsa de memorie care sa permita bobinarea cat mai corecta pe tamburul mulinetei. Tehnica pescuitul la momitor pe substrat a devenit .....

  • Trimite o comandă de 200.00 RON + Cumpără Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking, 0.17mm, 150m, 2.35Kg, Maro Deschis sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a beneficia de transport gratuit.
Trimite unui prietenScrie un review
Adaugă la Favorite Compară

                     Fir Monofilament CARP EXPERT Feeder Sinking folosit in pescuitul la feeder trebuie sa aiba in primul rand o elasticitate cat mai scazuta, dar si o lipsa de memorie care sa permita bobinarea cat mai corecta pe tamburul mulinetei. Tehnica pescuitul la momitor pe substrat a devenit in ultimii ani extrem de populara intre pescarii de pe continentul european. Poate mai mult ca in alte tehnici de pescuit, acest fir trebuie sa aiba o rezistenta sporita din cauza diametrelor reduse. Totodata, scufundarea rapida este esentiala, datorita necesitatii semnalizarii cat mai grabnice a trasaturii pestelui.

Caracteristici:

  • * Diametru Fir:   0.17mm
  • * Lungime Fir:   150m
  • * Rezistenta Fir: 2.35Kg
  • * Culoare Fir:    Maro Deschis
Tip Fir:Monofilament
Diametru Fir:0.17mm
Lungime Fir:150m
Rezistenta Fir:2 - 3Kg
Culoare Fir:Maro Deschis
Sus